Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Histronská porucha a užívání tvrdých drog

Dobrý den,má bývalá partnerka trpící Histr. por. osobnosti(dle psychiatra z poradny) a s kterou jsme se rozešli po třech letech a která již před naším vztahem drogy-pervitin příležitostně užívala se opět k tomu vrátila a ve větší míře(odhaduji,že pod vlivem pervitinu je tři až pět dní v týdnu).Drogy užívá"šnupáním" a podotýkám,že vede"řádný život"(pracuje,dbá o sebe a okolí o ničem neví,alespon prozatím..).Během soužití s ní jsem zažil opravdu všechno a sám nyní zvažuji návštěvu k odborníkovi.Chtěl bych ale vědět jakým směrem resp. co způsobí užívání drog ženě s takovou to poruchou.Ještě podotýkám,že o léčbě nechce slyšet resp. nic takového si nepřipouští a je jí třicet let. Děkuji Tom

Odpovědi na otázku