Poradna - Duševní zdraví a psychologie

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Sebepoškozování

Moje kolegyně z práce (učitelka, prof. hudebnice - 33 let) trpí od puberty řadou psychckých problémů. Anorexie, bulimie, 3 pokusy o sebevraždu (v 16, 21 a ??? letech), sebepoškozování - řezání. Nepije, nekouří, ale bere často prášky na uklidnění. Od 27 let vdaná, šestileté dítě. V práci dokonalá, pečlivá, nesmírně talentovaná, zodpovědná. Jedna z nejkrásnějších žen v městě, nesmírně atraktivní a všemi obdivovaná. Milá a trpělivá, nicméně dost uzavřená. Náruživý čtenář, ale hlavně horory. Nedávno vzala otci starou žiletku a chtěla po mně, abych ji pořezal. Je to žena mého srdce, i když plně respektuji její manželství, tzn. není mezi námi vztah. Ale máme se rádi. Jsem nicméně o 22 let starší. Rád bych jí pomohl, ale vůbec nevím jak.

Odpovědi na otázku