Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Bipolární afektivní porucha

Dobrý den, už několik let trpím špatným ovládáním reakcí - sebeovládáním, často udělám nevysvětlitelnou věc a změnami nálad. Kolikrát se doma rozčílím úplně zbytečně a sama nevím proč je moje reakce tak silná. Z toho jsem zase milá, usměvavá a bez problémů, vše je krásné a v pohodě... Dnes jsem na internetu četla o Bipolární afektivní poruše. Po důkladném pročtení jsem zjistila, že mám spoustu z příznaků (asi tak 80%), které byly uváděny. Moje stavy mě dohnaly už do fin. tísně (neuvážené chování), dost jsem odradila i přátele (za poslední rok je to čím dál horší), občas propadnu alkoholu v depresi doma a z toho jsem nejaktivnější bavič párty, poruchami spánku trpím také. Proto jsem se objednala k psychologovi na konzultaci. Myslíte, že odhalí zda je to BAP nebo se mám objednat rovnou k psychiatrovi. Mám strach s dalším průběhem. Co se týče událostí z minulosti - bývalý přítel mě bil, a prošla jsem ošklivou autonehodou. A před rokem rozchod s přítelem (od té doby se začaly nálady stupňovat a změny jsou častější)... Děkuji za brzkou odpověď Jana

Odpovědi na otázku

Dobrý den, omlouvám se za zpožděnou odpověď. Radila bych navštívit spíše psychiatra než psychologa.