Poradna - Duševní zdraví a psychologie

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Sebepoškozování

Delší dobu si ubližuji řezu se do oblasti ruk a nevím jestli dělám dobře , že navštěvuji psychiatra..Nejsem si jistá zda my může pomoc .. Vůbec jsem jí to netajila a hned poprvé jak jsem u ni byla jsem jí to řekla Ona se ptala jaké k tomu byli důvody a já jí řekla , že za to může můj bratr Jiří....Nebyla zrovna z toho nadšená ale věděla jsem jediné , že potřebují její pomoc? Snažila jsem se jí vysvětlit proč za to může můj bratr ..Bylo mi hodně nepříjemné s ní o tom mluvit ikdyž ,že jsem věděla , že mi věří....Pořad jsem s ní o tom nechtěla mluvit , ale pak jsem jí řekla že mně bratr mlátil..Paní doktorka chtěla o tom vědět více tak jsem to s ní začala rozebírat ..Stalo se to 8:2:2010 co mně múj bratr Jiří surově napadl..Tn samy den mně odvážela sanitka do nemocnice a policie všechno davá jako přestupek proti občanskému právu ..Nevím jak se toho pocitu a neklidu zbavit ???Nevím jestli dělám dobře , že navštěvují psychiatra kvuli toho sebepoškozování ???Předem děkují za odpovědi

Odpovědi na otázku

Dobrý den, samozřejmě, že děláte dobře, že jste se svěřila do rukou odborníka. Pouze ten vám dokáže pomoci.